Marina van den Berkmortel-IJsendijk alweer op een serie leugens betrapt

Marina van den Berkmortel-IJsendijk heeft maandenlang gebruik of misschien kunnen we beter zeggen misbruik gemaakt van haar contactpersonen die weer contactpersonen kenden die haar Marina van den Berkmortel aan informatie konden helpen. De informatie die Marina van den Berkmortel opvroeg betrof meestal informatie over bepaalde personen op haar forums of haar trackers. Het kwam ook regelmatig voor dat ze informatie opvroeg voor andere tracker-eigenaren. In zekere zin was Marina van den Berkmortel-IJsendijk de spil in de samenwerking tussen verschillende fora, diverse trackers en verschillende blogs.
Dit samenwerkingverbond bestond zelfs al toen Marina van den Berkmortel-IJsendijk mede-eigenaar was van Torrentwereld.nl en daar de scepter zwaaide.

Via deze contacten is Marina van den Berkmortel-IJsendijk aan een andere server voor een eigen forum gekomen nadat de staff van Torrentwereld.nl  unaniem de beslissing had genomen dat de aanwezigheid van Marina van den Berkmortel-IJsendijk niet langer gewenst was op Torrentwereld.nl.

Via deze contacten werd ook regelmatig hulp ingeroepen wanneer Marina van den Berkmortel-IJsendijk problemen ondervond met het script van haar forum TorrentLady's World of met gebruikers van dit forum of trackers die problemen veroorzaakten.

Het waren ook deze contactpersonen waar Marina van den Berkmortel-IJsendijk kwam uithuilen nadat enkele van haar collega-trackereigenaren een blog over Marina van den Berkmortel-IJsendijk hadden gemaakt waar al haar persoonlijke gegevens gepubliceerd waren.

Meerdere onderwerpen op het blog Torrentwereld zijn aangedragen door Marina van den Berkmortel-IJsendijk. TW laat de meest recente bijdrages van Marina van den Berkmortel-IJsendijk op ons verzoek staan. (Rechter kolom onder het kopje Komt Binnenkort.) Vanzelfsprekend is het recht om onderwerpen voor posten aan te dragen niet alleen aan Marina van den Berkmortel-IJsendijk verleend al dacht ze dit blijkbaar wel.

Blijkbaar is Marina van den Berkmortel-IJsendijk van mening dat zij alleen het recht heeft te bepalen wat op het blog Torrentwereld komt te staan. Het heeft daardoor ook niemand verbaasd dat zij in samenwerking met de eigenaar van de server Tony Beumer een ware trackeroorlog zijn gestart nadat er een post op het blog Torrentwereld kwam te staan over hun forum TorrentLady's World.
Deze post bleek bovendien aanleiding te zijn voor een lawine van klachten over het forum TorrentLady's World.
Sindsdien lijkt het er bovendien veel op dat de eigenaren Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Tony Beumer meer tijd steken in het maken van blogs en het afkijken van concurentie bloggers dan dat ze aan het forum TorrentLady's World willen besteden. Door al deze negatieve aandacht die Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Tony Beumer mede met hun blogs oproepen is het bedroevende resultaat een forum dat op sterven na dood is en waarvan de leden op concurrende blogs gaan reageren omdat een eerlijke mening niet toegestaan is op TorrentLady's World. Overigens is dit ook een van de reden geweest waarom Marina van den Berkmortel-IJsendijk weg gewerkt werd op Torrentwereld.nl.

Marina van den Berkmortel-IJsendijk post op TorrentLady's World om 2.17 s'nachts

Marina van den Berkmortel-IJsendijk post op Nl-platform.info

Wat wij niet begrijpen is waarom Marina van den Berkmortel-IJsendijk in het holst van de nacht een kort bericht op TorrentLady's World zet om bloggers ziek en jaloers te noemen en even daarna blogt dezelfde Marina van den Berkmortel-IJsendijk op haar eigen blog een zeer uitgebreide reactie die (alweer) gericht is aan iemand die toch zeer duidelijk aangegeven heeft geen prijs te stellen op contact met Marina van den Berkmortel-IJsendijk noch met Tony Beumer. Na Ed Berends en Fun4all hebben ze dus weer een volgend stakingsslachtoffer gevonden. Hiervoor gebruiken ze hun blog. Daaruit concluderen we dat de leden van TorrentLady's World de nare karaktertrekjes van de eigenaren van het forum onthouden worden. 

Het is met veel genoegen dat wij hier een licht op werpen en wij zijn vereerd dat wij weer enkele van de leugens van Marina van den Berkmortel-IJsendijk en Tony Beumer recht mogen zetten.
Uiteraard met dank aan onze informanten.
Bericht 1 op Forum
Hallo beste luitjes.
Ik heb wat berichten binnen gekregen waarin weer eens duidelijk is dat TLW forum, Drone en mijzelf weer eens onder vuur worden genomen door zieke jaloerse bloggers.
Zoals de meeste al weten ben ik in zijn geheel niet meer actief op Prive Trackers. Mijn doel (en dat van de rest van de staf) is op dit moment alleen maar TLW forum in de lucht te houden voor de Prive Trackers.
Er zijn nieuwe forum stukken in de maak waar de Prive Trackers gebruik van kunnen maken in hun eigen forum.
Verder zijn jullie geheel vrij natuurlijk om misdragers te melden en elkaar zo helpen etc.
TLW forum is er voor elkaar en met elkaar en we laten ons niet ringeloren!
Dus laten ze maar lekker kletsen en op die manier dus zien hoe een grote fan ze zijn. LOL
PS
bedankt bij deze alle luitjes die mij op de hoogte houden van wat er gaande is.

Bericht 2 op Blog
Zo te zien heeft Mel zich weer eens verveelt. gooit even met namen en sites op een blogs waarvan de info niet eens van klopt. Zielug hor dat je op zo een manier de aandacht moet trekken omdat je zelf geen forum in de lucht kan houden. Ze is niet eens op de hoogte dat ik niet eens actief ben op een prive tracker, zelfs niet om een prive tracker forum te vullen. Het verdraaien van waarheden is Mel heel goed in, alleen heeft ze niet echt door dat prive trackers en hun gebruikers de blogs van HotsSpots niet meer geloven. Mel doet zogenaamd alsof ze juist de werkelijkheid aan mensen wil voorschotelen maar in werkelijkheid probeert Mel zo aan de macht te komen. Tja een forum runnen kan ze niet, dan moet ze toch maar wat anders doen he. Ik ben er ook achter dat ze handlangers laat infiltreren. Ze hopen zo aan informatie te komen. Een ding is zeker ik heb mijn vrije tijd beter benut. Bezig met het maken van een nieuw forum stuk, en andere hobbys waar geen PC voor nodig is. Lekker met een vriendin op stap geweest. Tja kan er ook niets aan doen dat Mel geen echte vrienden heeft. LOL
Nog even ter info.
Mel is bambiscripting, De Beste Trackers en Meld.Internetoplichting.
En ja ik ben er idd ingetuint in haar mooie woorden.
Maar zoals het spreekwoord al luid "al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel"
Heb even een mooie vraag...
waarom zou iemand 2 dagen lang van smorgen rond een uur of 10 tot smiddags rond een uur of 4 op mij inpraten om ze terug te laten gaan torrentwereld forum? met de zogenaamde mededeling dat prive tracker landje niet zonder mij zou kunnen.
nou die kunnen heel goed zonder mij hor, het is alleen makkelijk dat er een forum voor ze bestaat.
Wat schilders paleis betreft...
Mel heeft daar de boel gemanipuleert, ze had helaas de inlog te pakken gekregen, en zo door vals spel te spelen in de lopende balk een tekst gezet die google bot gesignaleerd heeft. Ik noem dat manipulatie en vervalsing. Want wat Mel zegt dat heb je maar te doen. Mel is de internet Tiran bij uitstek. Ze kan zo heel makkelijk in het lijstje gezet worden van alle grote terroristen van de hele wereld.

Een erg duidelijke toelichting op deze posten van Marina van den Berkmortel-IJsendijk:

Verstrikt geraakt in je eigen leugens meissie?
Laat ik je dan vertellen dat DBT en Meld Internetoplichting dit al aan zagen komen. Vanaf dat Kelseys schilderpaleis gespotted werd hebben ze die site laten screnen en het spijt me zeer voor je maar die tekst heeft nooit in een scroll-balk gestaan. Ik kan je zelfs vertellen dat er nooit een werkende scroll-balk op die site heeft gestaan. ;)

Je had beter zelf kunnen informeren hoe een en ander in zijn werk gaat want nu sta je weer voor paal. Omdat Drone het blijkbaar niet de moeite waard vindt uitleg te geven zal ik dat op mij nemen. Dat doe ik niet voor jou maar voor de gebruikers van trackers en forums die jij weer eens om de tuin probeert te leiden met je leugens.














http://i.imgur.com/f6uPgcX.jpg
Het bewuste theme op Kelseys Schilderpaleis
Theme V.1 by Mr_Joker.
Aangedreven door MyBB, © 2002-2013 MyBB Group.

Het bewuste theme is te vinden in deze lijst
http://mods.mybb.com/themes/23
Love Theme by Mr_Joker
This is a Red/Pink and White theme with a adult vibe.

Op deze pagina
http://mods.mybb.com/view/love-theme-by-mr-joker
En ook hier staat weer de vermelding
This is a Red/Pink and White theme with a adult vibe.

Om helemaal zeker te zijn van de zaak klikken we in de rechter kolom op download.
http://mods.mybb.com/download/love-theme-by-mr-joker
Onze download bestaat uit een map Upload, een tekstbestand en een XML file.
Vanzelfsprekend bekijken we de 2 laatsten eerst voordat we iets gaan uploaden,
zoals een goed scripter betaamd. ;)

En ja hoor, in het XML file staat keurig de omschrijving van het theme aangegeven.
Een stukje uit de code:

</template>-<template version="1607" name="headerinclude">
<![CDATA[<head> <meta name="title" content="AdultRed - Sex Forums (uomini e donne)"> <meta name="description" content="AdultRed, forum per uomini e donne non adatto a d utenti minorenni, sesso, amore, masturbazione per qualunque sesso e orientamento."> <meta name="keywords" content="amore, masturbazione, sesso, sessualità"> <meta name="author" content="Redox"> <meta name="copyright" content="Copyright AdultRed"> <meta http-equiv="Reply-to" content="adultred@hotmail.it"> <meta http-equiv="content-language" content="IT"> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; iso-8859-1"> <meta name="ROBOTS" content="INDEX,FOLLOW"> <meta name="creation_Date" content="05/29/2012"> <meta name="revisit-after" content="7 days"> </head> <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="{$lang->latest_threads} (RSS 2.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php" /> <link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{$lang->latest_threads} (Atom 1.0)" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?type=atom1.0" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={$charset}" /> <meta http-equiv="Content-Script-Type" content="text/javascript" /> <script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/prototype.js?ver=1603"></script> <script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/general.js?ver=1603"></script> <script type="text/javascript" src="{$mybb->settings['bburl']}/jscripts/popup_menu.js?ver=1600"></script> {$stylesheets} <script type="text/javascript"> <!-- var cookieDomain = "{$mybb->settings['cookiedomain']}"; var cookiePath = "{$mybb->settings['cookiepath']}"; var cookiePrefix = "{$mybb->settings['cookieprefix']}"; var deleteevent_confirm = "{$lang->deleteevent_confirm}"; var removeattach_confirm = "{$lang->removeattach_confirm}"; var loading_text = '{$lang->ajax_loading}'; var saving_changes = '{$lang->saving_changes}'; var use_xmlhttprequest = "{$mybb->settings['use_xmlhttprequest']}"; var my_post_key = "{$mybb->post_code}"; var imagepath = "{$theme['imgdir']}"; // --> </script> {$newpmmsg} <script type="text/javascript" src="jscripts/shoutbox.js?ver=121"></script>]]>

Uit deze code is te herlezen dat de omschrijving van het theme in de browser wordt opgeslagen.
Dit gebeurt dus niet zoals Torrentlady wil beweren door iemand die een inlog zou misbruiken. Dit is dus gelogen.

Deze omschrijving komt in de browser te staan omdat dit zo gecoded is en het script deze bewerking automatisch uitvoert als dat stukje script niet aangepast wordt.

Dus beste Torrentlady, of Drone heeft jou iets voorgelogen of je zuigt het zelf uit je duim maar hier is absoluut geen sprake van manipulatie of vervalsing door Mel of who cares van buitenaf.
Dit is niet meer dan een ordinaire slordige fout van een systeembeheerder die niet goed uit zijn doppen gekeken heeft.

Overigens runt Mel geen forums, ze mààkt ze. Zoals haar mail-adres aangeeft is Mel scripter en een hele goede. Jullie gebruiken MyBB scriptjes. Daar heeft een scripter niet eens inlog voor nodig. ;)
Ach ja.. Als Mel dit theme had geupt was deze fout niet gemaakt. De afgunst spat er weer eens vanaf. Ze heeft jouw zeker uit haar msn gebanned hahahahaha net als al die andere contactpersonen van je die je daarna zwart maakt en stalkt.

Laat de mensen gewoon in hun waarde meissie. Mel kwam speciaal om jullie te helpen omdat je een systeembeheerder hebt die het zelf niet werkend kreeg. Mel maakte die fout niet, dat deed hij zelf. En jij laat de hele wereld wel ff zien hoe jullie het door jullie gewaardeerd wordt als iemand je wil helpen.

Ik begrijp ook even niet wie er jaloers op jou zouden moeten zijn en al helemaal niet waarom. Op Torrentwereld willen ze jou niet. Jullie leden komen op blogs om hun beklag te doen omdat ze op jullie forum gebanned worden en vervolgens zwart gemaakt als ze iets durven te zeggen wat jou niet aanstaat. Jij straft ze af door ze op banlijsten te plaatsen. In korte zijn zijn op het blog van TW 2 hele blogs vol met klachten over jou. Die mensen zijn dus allemaal jaloers op jouw neem ik aan ;)
Zijn ze jaloers op jouw macht of hoe moeten we dit zien? Of zijn ze soms jaloers op jouw positie in de trackerwereld waar jij van hot naar her geschopt wordt en dan hier en dan weer daar loopt te klagen over alles en iedereen die jou onrecht aandoet?
Melanie is trouwens op vakantie maar ik had al gezien dat ook dat weer aanleiding was om nog meer leugens in omloop te brengen.
Ik denk niet dat iemand ook maar een moment jaloers op jou kan zijn meissie. Je praat jezelf wel omhoog dat je een belangrijk iemand bent in de trackerwereld maar ze zien toch wel hoe jij in het eggie bent.

37 opmerkingen:

  1. Verstrikt geraakt in je eigen leugens meissie?
    Laat ik je dan vertellen dat DBT en Meld Internetoplichting dit al aan zagen komen. Vanaf dat Kelseys schilderpaleis gespotted werd hebben ze die site laten screnen en het spijt me zeer voor je maar die tekst heeft nooit in een scroll-balk gestaan. Ik kan je zelfs vertellen dat er nooit een werkende scroll-balk op die site heeft gestaan. ;)

    Je had beter zelf kunnen informeren hoe een en ander in zijn werk gaat want nu sta je weer voor paal. Omdat Drone het blijkbaar niet de moeite waard vindt uitleg te geven zal ik dat op mij nemen. Dat doe ik niet voor jou maar voor de gebruikers van trackers en forums die jij weer eens om de tuin probeert te leiden met je leugens.

    http://i.imgur.com/f6uPgcX.jpg
    Het bewuste theme op Kelseys Schilderpaleis
    Theme V.1 by Mr_Joker.
    Aangedreven door MyBB, © 2002-2013 MyBB Group.

    Het bewuste theme is te vinden in deze lijst
    http://mods.mybb.com/themes/23
    Love Theme by Mr_Joker
    This is a Red/Pink and White theme with a adult vibe.

    Op deze pagina
    http://mods.mybb.com/view/love-theme-by-mr-joker
    En ook hier staat weer de vermelding
    This is a Red/Pink and White theme with a adult vibe.

    Om helemaal zeker te zijn van de zaak klikken we in de rechter kolom op download.
    http://mods.mybb.com/download/love-theme-by-mr-joker
    Onze download bestaat uit een map Upload, een tekstbestand en een XML file.
    Vanzelfsprekend bekijken we de 2 laatsten eerst voordat we iets gaan uploaden, zoals een scripter betaamd. ;)

    En ja hoor, in het XML file staat keurig de omschrijving van het theme aangegeven.
    -1-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uit deze code is te herlezen dat de omschrijving van het theme in de browser wordt opgeslagen.
    Dit gebeurt dus niet zoals Torrentlady wil beweren door iemand die een inlog zou misbruiken. Dit is dus gelogen.

    Deze omschrijving komt in de browser te staan omdat dit zo gecoded is en het script deze bewerking automatisch uitvoert als dat stukje script niet aangepast wordt.

    Dus beste Torrentlady, of Drone heeft jou iets voorgelogen of je zuigt het zelf uit je duim maar hier is absoluut geen sprake van manipulatie of vervalsing door Mel of who cares van buitenaf.
    Dit is niet meer dan een ordinaire slordige fout van een systeembeheerder die niet goed uit zijn doppen gekeken heeft.


    Overigens runt Mel geen forums, ze mààkt ze. Zoals haar mail-adres aangeeft is Mel scripter en een hele goede. Jullie gebruiken MyBB scriptjes. Daar heeft een scripter niet eens inlog voor nodig. ;)
    Ach ja.. Als Mel dit theme had geupt was deze fout niet gemaakt. De afgunst spat er weer eens vanaf. Ze heeft jouw zeker uit haar msn gebanned hahahahaha net als al die andere contactpersonen van je die je daarna zwart maakt en stalkt.

    Laat de mensen gewoon in hun waarde meissie. Mel kwam speciaal om jullie te helpen omdat je een systeembeheerder hebt die het zelf niet werkend kreeg. Mel maakte die fout niet, dat deed hij zelf. En jij laat de hele wereld wel ff zien hoe jullie het door jullie gewaardeerd wordt als iemand je wil helpen.

    Ik begrijp ook even niet wie er jaloers op jou zouden moeten zijn en al helemaal niet waarom. Op Torrentwereld willen ze jou niet. Jullie leden komen op blogs om hun beklag te doen omdat ze op jullie forum gebanned worden en vervolgens zwart gemaakt als ze iets durven te zeggen wat jou niet aanstaat. Jij straft ze af door ze op banlijsten te plaatsen. In korte zijn zijn op het blog van TW 2 hele blogs vol met klachten over jou. Die mensen zijn dus allemaal jaloers op jouw neem ik aan ;)
    Zijn ze jaloers op jouw macht of hoe moeten we dit zien? Of zijn ze soms jaloers op jouw positie in de trackerwereld waar jij van hot naar her geschopt wordt en dan hier en dan weer daar loopt te klagen over alles en iedereen die jou onrecht aandoet?
    Melanie is trouwens op vakantie maar ik had al gezien dat ook dat weer aanleiding was om nog meer leugens in omloop te brengen.
    Ik denk niet dat iemand ook maar een moment jaloers op jou kan zijn meissie. Je praat jezelf wel omhoog dat je een belangrijk iemand bent in de trackerwereld maar ze zien toch wel hoe jij in het eggie bent.
    -2-

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zetten jouw reactie bij de orginele post zodat de code en screens wel toegevoegd kunnen worden.

      Verwijderen
  3. Verder zijn jullie geheel vrij natuurlijk om misdragers te melden en elkaar zo helpen etc.

    Als ze in staat zijn dit te ontcijferen en uitgevogeld hebben wat ze bedoeld met misdragers ;) dan is dit in juridische termen aansporen tot criminele activiteiten.
    Inbreuk op privacy is een criminele activiteit,
    net als smaad, laster, bedreigingen enzo dat zijn
    maar daar geven ze op dat forum voor en door trackers niets om: zij mogen dat, zij staan boven de wet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. LOL Doneren op een tracker is ook een criminele activiteit. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Is ze nu echt zo achterlijk of hoe zit dat? Heel goed dat iemand even de moeite neemt om het hele voorval in jip en janneke taal online te zetten.
    Het niveau ligt daar zo te zien wel zo ver beneden de norm dat ze er de ballen van begrijpen als je dat niet doet lol
    Ik dacht eigenlijk dat ze wel scripters onder hun leden zouden hebben die in staat zijn een code te lezen maar dat valt ook weer tegen lol

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toch aardig dat ze Torrentlady ook een keer op de hoogte hebben gesteld van dit blog. Het bestaat ook nog maar een paar maanden hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik denk dat DBT en Meld 2 dagen op haar ingepraat hebben omdat ze bang waren dat ze anders zou vragen om plek voor haar forum op een van hun servers whahahahahahhaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ik heb vorige week nog een gezellig bakkie gedaan met Meld. Ik kan je verzekeren dat er anatomisch gezien een onderdeel te veel aan zit om Melanie te zijn XD

      Verwijderen
    2. Eddy Berends heeft Hottie omgekocht om Torrentlady aan Stormrider te koppelen zodat hij ervan afkwam ;)
      Tjonge jonge jonge Tl wat heb je nog meer aan sterke verhalen voor ons in petto whahahhahaha

      Verwijderen
  8. whoehahahaha ja dit is torrentlady ten voeten uit jongens. wie het lef heeft deze baas van de trackerwereld uit de contactpersonen te verwijderen wordt in de crypte bijgezet en wordt beroemd whoehahahaha
    je komt op haar banlijsten en over 10 jaar zit ze nog over je te zeveren in de trackerwereld whoehhahahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is van haar kant bekeken een verklaarbare reactie dat ze zich tegen de blogs afzet.
    Torrentlady zegt een open forum te hebben voor en door trackers maar kan dat niet waar maken.
    Dit in tegenstelling tot de blogs die voor en door iedereen zijn.

    Op de blogs kan iedereen zijn mening uiten en wordt niemand gehinderd door bans of censuur door een op de tenen getrapt eigenaresse.

    De blogs maken forums zoals Torrentladys world overbodig en daarom maakt Torrentlady de blogs en bloggers zwart.

    De blogs zijn daarbij bovendien niet alleen een uitlaatklep voor gebruikers in de trackerwereld die door Torrentlady zwart gemaakt worden. Leden van haar eigen forum posten ook op blogs omdat hen hier geen ban te wachten staat en vermelding op diverse banlijsten door Torrentlady.

    Het meeste commentaar is echter voor rekening van Torrentlady omdat ze overal waar ze komt de baas wil spelen. Zelf vindt ze zich idd een hoogstaande persoonlijkheid in de trackerwereld en dat buit ze uit waar dat mogelijk is. Torrentwereld.nl accepteerde dit idd niet meer. Daar had ze te maken met een mondiger duo-eigenaar die meer dan genoeg had van Torrentladys machtsmisbruik èn manipuleren op zijn forum.

    Torrentlady zal in de toekomst veel voorzichtiger te werk moeten gaan dan ze op Torrentwereld.nl en tot nu gewend was.
    Niet alleen is ze de voor haar zo belangrijke informatiebronnen kwijt geraakt maar de belangrijke contactpersonen die haar in bescherming namen tegen de talrijke boze misbruikers in haar trackerwereldje ;)

    Op enkele ja-en-amen-marina knikkers en hijgers op haar forum na staat onze Torrentlady er voortaan alleen voor. En daar hoeft ze geen actie van te verwachten ;)

    Drone daar kan ze herinneringen mee ophalen aan hun dierbare hotsspots en namen die ze hebben moeten zuiveren maar meer heeft ze daar ook niet aan. Drone blijft tot aan de lengte der dagen zoeken naar identiteiten, aanknopingspunten en verloren schatten ;)

    Ik denk maar zo: berouw komt altijd te laat en wat is usenet toch een schitterende uitvinding geweest van heel slimme mensen met een heel vooruitziende blik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mellie jaagt op leeuwen en Marina jaagt op de geesten uit haar verleden. Verschil moet er zijn toch :P
    Laat gaan, drink er nog een frustie eh fristie op hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hotsspots moet wel een goed forum zijn geweest als het zoveel indruk heeft nagelaten.
    Spijtig dat ik dat gemist heb.
    Hebben ze nog andere onderwerpen of gaan al hun blogs over Hotsspots?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niet allemaal.
      Eddyberends.blogspot.nl gaat over het forum Torrentwereld.nl waar Torrentlady voor Torrentladys World mede-eigenaresse was. Dit heeft ze laten bestellen door een van haar contactpersonen toen ze daar gebanned werd.

      Torrentlady.blogspot.nl is ook van haar maar daar heeft ze nog geen ideeën voor zo te zien.

      Verwijderen
    2. hahahahhha tja dat kun je idd heel erg gefrustreerd noemen. ze blijkt alle mails van Berends door gestuurd te hebben, de posts erover op Torrentwereld, reacties die ze er zelf over had, de keren dat ze mailt, msn, telefoongesprekken.....
      deze lady is een rasechte doorgewinterde stalker hahhahahaha

      Verwijderen
    3. Tja ben je dan ziek of ziek ;)
      Haar doelwitten zien we nergens reageren maar ze vindt het zelf waarschijnlijk wel een welkome afwisseling van de dagelijkse sleur ;)

      Verwijderen
    4. Dat zal wel. Ze is zelfs zo blij met een dagje stappen met een vriendin dat ze dit wil delen met het hele internet. Jammer dat Melanie op safari is, dan had ze nog wat aanspraak gehad.

      Verwijderen
    5. Het leven van een vrouw alleen thuis zonder werk en zonder kinderen. Ze is waarschijnlijk ontzettend eenzaam want ze dringt iedereen haar telefoonnummer op en dringt er op openbare sites op aan haar vooral toe te voegen op msn.
      Ik ben bang dat ze zelfs de belangstellenden van Marktplaats die alleen maar een visje willen kopen mee naar binnen sleurt voor een kopje koffie en afleiding ;)

      Verwijderen
    6. Tjsa en ze blijft ook doorzeuren. Een nee accepteert ze niet. Je moet en zal een keertje koffie met haar drinken of je wil of niet haha. Dat is ook niet mijn soort mensen. Zij is te opdringerig en te obsessief inderdaad.
      Ik maak me daar niet druk om. Op internet zijn nog genoeg mensen op voorraad die hetzelfde probleem hebben als TL en net zo eenzaam zijn en niet zo kieskeurig zijn in het kiezen van hun contacten en wèl graag op een uitnodiging ingaan. ;)
      De meesten doen zoiets via een contact of een datingsite maar TL doet het via haar forum en trackers. Waarschijnlijk hoopt ze daar meer bij haar eigen aard passende persoonlijkheden te ontmoeten. Dat zie je wel meer in de trackerwereld ;)

      Verwijderen
  12. ik kan me niet voorstellen dat dat lelijk gedrocht ( tl) veel vriendinnen kan hebben,,,karakter heeft ze ook niet.dus wat mot je met zon figuur..ze kan alleen leugens verspreiden,stalken,iriteren....nee het is een waardeloos,nutteloos mens......en ze denkt dat ze fans heeft....nu mag ik wel ff lachen he...lol

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ja zo lomp is ze nog dat er al veel mensen haar adres en telefoon nummer hebben..wijzelf gaan ons niet verlagen naar haar niveau,maar erg slim is het niet,want ja zo heb je vrienden,en zo heeft ze weer vijanden,en dat is zal het laatste wel zijn bij haar,want met haar gestook,en oprui gedrag,lijkt me dan niet dat je veel vrienden/vriendinnen maakt...ook mel is nu weer de kwaaie bij haar,terwijl ze altijd samen hebben gewerkt..nee marian,jij bent zelf de rotte appel,en men moet maar snel zorgen dat jij je rotkop maar eens gaat houden...dan zijn we van haar tenminste af....en ga werk zoeken,want je bent te lui om te werken,of komt dat omdat je bent misbruikt door je broer en vader vroeger,want dat loop je overal rond te strooien..of krijgen wij teveel info!!!dus ga werken domme luie trut,en ga slapen in plaats van om 2.30 berichtjes te versturen...of slaap je slecht snachts....gek he...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. TorrentLady heeft inderdaad weer een opvolger gevonden om te stalken. Daar ligt ze natuurlijk over te malen s'nachts.

    Het wekt wel je medelijden op om te zien hoe ze alles wat haar en haar vrienden aangerekend wordt iedere keer op andere personen projecteert. Ook zijn de blogs dan van Jantje en dan zijn ze van Pietje of Marietje.

    Het is een heel goed vraag waarom TorrentLady en Drone zelf blogs gaan maken en daar posten.
    Waarom posten ze niet op hun eigen forum TorrentLady's World?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Frustie weer op een blogje van ze ;)

    RE: The makers of ...............
    Hoe meer er geplaatst word op die blogs van Mel, hoe meer ze aansparkelijk zijn voor laster en smaad. Zo hebben ze het ook over spammen. ze hebben nu zelf als gekke gespamt en ook nog eens naar mensen die nauwelijks actief zijn als gebruikers van torrents. Tja heb je er van he als er geen enkele man Mel eens een goede beurt wil geven waarvan ze van kan opknappen. ik vraag mkijzelf nml af of ze ooit wel op kan knappen. ik ben van mening dat Mel een hopenloos geval is.
    Daarbij moet Mel eens met nw truukjes/leugens gaan komen. Ze is vergeten dat niemand meer in het verhaal geloofd van hacken en aan geven bij brein. Mel je kan dus niets nieuws verzinnen? je vervalt nml steeds in herhalingen! Het oude lijk begint dus al dement te worden whahahah
    Plaatsje is zeker al gereserveert in het dementen huis he Mel?
    Mel is zo een persoon die haar eigen moeder een loer zou draaien. Zo laat ze ook overkomen dat ze voor kinderen is. Maar kinderen op de manier misbruiken zoals zij doet in de blogs met valse aanteigingen en met valse streken is eigenlijk net zo erg. Dus niet beter als de kindermisbruikers zelf. Koste wat kost wil zij een forum offline halen waar een kind veel hobby plezier aan beleeft, en wat nog eens door 4 volwassen mensen onder controle word gehouden. het liefst sluit ze kinderen op in een soort van gevangenis.
    Ik kan alleen maar de conclusie trekken dat Mel een gevaar is voor de samenleving.


    blogs zijn idd plots van Mel hahahhahahaa
    ouwe taart moet het zelf stellen met xxxxx aan snotapen van net 20 die nog te stom zijn om dr naw uit de whois te houden xd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niets dan jalouzie. Mel is nog lekker jong, mooi, heeft een kanjer die haar op handen draagt, is zelfstandig en heeft tl uit haar contactlijst verwijderd.
      Tl is 40 of 50 en de rest kunnen we allemaal invullen nav haar sublieme posten en haar facebook ;)

      Verwijderen
    2. Ja weinig fantasie voor nodig en weinig fantasievol

      Verwijderen
    3. ze aansparkelijk zijn voor laster en smaad
      whoehahahhahahahhhahaha om je te bescheuren

      Verwijderen
    4. TL wordt ook steeds vergeetachtiger zeg.
      De smaad en laster van TL zelf:
      http://nl-platform.info/
      http://wie-en-wat.blogspot.nl/

      Verwijderen
    5. Niets dan jalouzie. Mel is nog lekker jong, mooi, heeft een kanjer die haar op handen draagt, is zelfstandig en heeft tl uit haar contactlijst verwijderd.
      Tl is 40 of 50 en de rest kunnen we allemaal invullen nav haar sublieme posten en haar facebook ;)


      Ind. alles wat marina niet heeft. Wat laten sommige mensen zich toch kennen.

      Verwijderen
  16. Nog te dom om bovenstaande uitleg (speciaal voor haar zeker) in duidelijke jip en janneke taal te begrijpen.
    Ik had het niet anders verwacht lol

    BeantwoordenVerwijderen
  17. TL... het licht heeft ze toch nog niet uitgevonden he ;)
    Maar met alzheimerpatiënten heeft ze toch wel iets. Hier is er nog een:

    Vandaag, 08:54 PM
    Bericht: #13
    Lamborghini Offline
    Super Moderator
    ******
    Berichten: 4
    Lid sinds: Apr 2013
    RE: Sluiting
    Bedankt voor alle steun.
    Wij gaan door ons zullen ze niet klein
    krijgen.
    Zelf ben ik op een blog met naam genoemd.
    Dit is gewoon zieken van die mensen maar wij
    gaan door met TLW.
    Alle info is van harte welkom en het doet ons
    goed dat er velen achter ons staan.
    Waarvoor alle dank namens het gehele staf

    Tekst is gedikteerd door TL.
    Lamborghini werkt mee aan het blog http://wie-en-wat.blogspot.nl/ van TL en Drone,
    en is waarschijnlijk even vergeten dat hij dat doet onder zijn eigen naam Henk van der Linden.

    Wat is het dan toch weer super aardig om te schrijven dat je op een blog met naam genoemd wordt en dat dat alleen is om te zieken
    terwijl je zelf je naam neerzet op een smaad- en lasterblog.
    Maar wat kun je ook anders verwachten van een stafflid van een smaad- en lasterforum die ook nog illegale trackers runt en meewerkt aan bedreiging en intimidatie.

    Henk van der Linden op het smaad- en lasterblog wie-en-wat.blogspot.nl. PussyCat en Charmed op trackers. Lamborghini op Torrentladys World "Forum".

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Alle info is van harte welkom en het doet ons
      goed dat er velen achter ons staan.


      Er is weinig te bespeuren van die velen die achter ze staan. ;) Ind. een post in opdracht en ze zitten om info verlegen.. en laten de loopjongen om hulp bedelen. Drone heeft te vaak nee te horen gekregen. ;)

      Verwijderen
    2. Lamborghini lamborghini@tlw.info 92.108.75.159-195.240.235.30
      PussyCat lin-struik@live.com
      195.240.235.30-195.240.235.30
      raymond3110 raimond33@hotmail.nl 92.108.75.159-92.108.75.159
      TorrentLady torrentlady@outlook.com 213.93.108.244-92.108.75.159
      XD ;)

      Verwijderen
    3. Dat is de oplichting en bedrog achter de coulissen van TorrentLadys World hahahahah

      Verwijderen
    4. Voor Henk van der Linden is Torrentlady nog een jong blaadje hihi

      Verwijderen
    5. Voor Churchell van Wageningen een oude fiets whoehahhahahahahahaaaa

      Verwijderen
  18. Lieve mensen in ons torrentlandje
    THC-torrents.org is niet meer
    Wij zien een pleskscreen in plaats van deze geliefde tracker
    Jan, een van de leiders van THC-torrents is net als Melania B. een staff-lid bij Torrentlady geweest.
    Lieve mensen kijk alsjeblief uit voordat je je inlaat met Torrentladys forums want het zijn verraders!

    BeantwoordenVerwijderen